Workshops en trainingen

  • Vind je werkgeluk belangrijk en wil je hiermee aan de slag binnen jouw organisatie?
  • Wil je talent behouden en dat medewerkers duurzaam inzetbaar zijn?
  • Wil je preventief aan de slag met het thema ziekteverzuim in plaats van achteraf?

 

Geluk & Werk biedt zowel workshops als trainingen aan op het gebied van werkgeluk.

 

Workshop

Tijdens een workshop van één dagdeel maken uw medewerkers kennis met het thema werkgeluk. Wat is het precies, waarom is het belangrijk, welke factoren zijn erop van invloed en hoe kun je het zelf positief beïnvloeden. We zoomen in op de dagelijkse praktijk van de medewerker en doen een korte persoonlijkheidsmeting gebaseerd op de Big 5. Ter afsluiting formuleert ieder een eigen leerdoel en actie die de volgende gelijk gelijk in de praktijk kan worden gebracht.

Onze workshops zijn fun, leerzaam en praktijkgericht. Je kunt er gelijk de volgende dag zelf mee aan de slag.

 

Training ‘Vergroot je Werkgeluk in 2 dagen’

Onze werkgeluk training bestaat uit twee dagen plenaire training waarin we met elkaar de verdieping zoeken rondom het thema werkgeluk. Naast theorie bestaat de training uit veel interactieve oefeningen waarin de deelnemers uitgebreid op zichzelf en hun niveau van werkgeluk reflecteren. Hoe staat het bijvoorbeeld met het eigen plezier, voldoening en zingeving en welke rol speelt jouw persoonlijkheid daarin? Voorafgaand aan de tweedaagse wordt er bij elke deelnemer een uitgebreide Big 5 persoonlijkheidsmeting afgenomen. Hierdoor krijgt de deelnemer in korte tijd verrassend veel inzicht in zichzelf waardoor het formuleren van persoonlijke leerdoelen en het maken van een persoonlijk actieplan vereenvoudigd wordt.

Tussentijds en na afloop van de training krijgt elke deelnemer een individuele coachsessies van een uur aangeboden met één van de trainers, zodat elementen die meer diepgang nodig hebben om vooruit te kunnen de benodigde aandacht krijgen.

Onze trainingen zijn fun, verdiepend en inzichtgevend met duurzaam resultaat.

 

Meer weten? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.